Wie ben ik?


Ik ben het baasje van Mems en zo rond mijn 6e jaar ben ik begonnen met paardrijden. Mijn eerste pony was een shetlander die per ongeluk bij ons in de wei was beland. Met een gevlochten longeerlijn van ‘pakke-touwtjes’ hebben we onze eerste rondjes te paard gemaakt. En dat smaakte naar meer!
Zo zijn we begonnen met lessen, wat uiteindelijk leidde tot uitbreiding van onze kudde. We hebben verschillende pony’s gehad, waarmee we van alles hebben gedaan zoals dressuur, springen en vooral buiten rijden!
En dat laatste is iets waar mijn hart nog steeds sneller van gaat kloppen. Ik vind het heerlijk om met Memory, mijn welshcob, door de polder te struinen.
De zon op mijn gezicht, de wind die haar manen doet wapperen en het geluid van haar hoeven terwijl ze tevreden briesend van de mooie natuur geniet.

Waarom Wapperende Manen? 
Ik geniet er echt van om samen met Mems op avontuur te gaan en deze site is dan ook de plek waar ik jullie meeneem op onze avonturen. In mijn blog schrijf ik wat we zoal meemaken. Ik hou er van om op avontuur te gaan, om nieuwe gebieden te verkennen en om nieuwe dingen te doen met Mems. En zo af en toe heb ik een creatief ideetje, wat ik dan wil delen, zodat anderen ook avonturen kunnen beleven met hun paard.

Puzzeltocht Koewacht

Mocht je vragen, kun je me altijd bereiken op info@wapperendemanen.nl