Ooit gehoord van een Wake-up Call Weekend?


Door de leuke reacties op de Wapperende Manen Winter Challenge, zijn mijn hersens weer op volle toeren gaan draaien om weer iets te verzinnen. Het was heel makkelijk geweest om een Wapperende Manen Lente Challenge te organiseren, want ik heb echt van heeeeel veel mensen berichtjes gehad dat het tonnetje best eens bij hun mocht staan. Van dat aanbod ga ik zeker nog eens gebruik maken, maar ik wilde deze keer weer iets anders.
Op mijn facebook heb ik onderstaande foto al gepost om een tipje van de sluier op te lichten.  En nu is het tijd om ook hier op mijn blog nog iets meer van dat tipje op te lichten.

Wake-up Call Weekend!
Ik weet niet precies of het bestaat. Maar mocht een Wake-up Call Weekend nog niet bestaan, dan bestaat het vanaf nu! Het lijkt me leuk om mensen op een ludieke manier wakker te schudden. Vandaar dat ik een soort van Wake-Up Call Weekend heb bedacht.
We rijden vaak met onze paarden op de openbare weg en we komen allerlei verschillende weggebruikers tegen van fietsers tot en met zwaar vrachtverkeer.
Nu heb ik het geluk dat bij ons in de polder veel mensen ons kennen, waardoor ze vaak afremmen en ons zwaaiend voorbij rijden. Maar er zijn ook situaties waarbij medeweggebruikers niet zo goed weten hoe ze met paarden op de openbare weg moeten omgaan.
Zo steken ze soms met 80 km per uur voorbij, rijden rakelings langs ons heen of passerend al toeterend… terwijl wij proberen om onze paarden gerust te stellen, zodat ze geen gekke dingen doen waardoor de veiligheid in het gedrang komt.

Ik geloof er zelf nog steeds in dat het mogelijk moet zijn om de weg te delen met verschillende weggebruikers. Als iedereen maar even rekening met elkaar wil houden. En dat is eigenlijk ook een beetje het idee achter dit Wake-Up Call Weekend!
Dus schrijf het weekend van 22 & 23 april in je agenda. Binnenkort volgt er meer informatie over hoe jij mee kan doen om dat weekend andere weggebruikers wakker te schudden. En mocht je vragen hebben, je kan altijd mailen naar info@wapperendemanen.nl

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *