En wat gaan we doen in 2018??


Elk jaar op nieuw kijk ik eind december even terug naar het afgelopen jaar en stel ik mijn nieuwe doelen voor het komende jaar. In 2017 heb ik niet al mijn doelen met Mems behaald die ik wilde, maar alles wat we in 2017 hebben gedaan is een goede voorbereiding geweest op de doelen die we in 2018 willen bereiken!
Hieronder een kort overzicht van mijn doelen voor 2018:

 1. Ik zou graag eens een springlesje met Mems doen. Gewoon om te kijken of we dat kunnen en om te testen hoe dapper ik nog ben….
 2. Ik wil in 2018 graag 1500 km rijden. Dit jaar heb ik maar 503 kilometer gereden, mede doordat ik de eerste helft van het jaar geen zadel had. In 2018 hebben we dus heel wat goed te maken.
 3. Ik wil minimaal 2 endurancewedstrijden met Mems goedgekeurd finishen. Het is al enkele jaren een grote wens om aan de start te staan en in 2018 gaat het hopelijk gebeuren. Ik heb 3 wedstrijden op de planning staan, Renesse, Beernem en Stekene.
 4. Ik wil graag een weekendje weg met Mems. Het lijkt me zo leuk om gewoon een leuk logeeradres te boeken bij Paard & Bed en dan gewoon het hele weekend een vreemde omgeving verkennen.
 5. Ik wil graag met de Paardenvierdaagse IJzendijke meedoen. In 2018 kunnen we ons weer 4 dagen lang vermaken in IJzendijke. Supertof dat André en Willy hun schouders er weer onderzetten om dit te organiseren.
 6. Ik wil graag een fotoshoot van Mems laten maken. Ik ben heel wat in de weer met mijn smartphone om foto’s te maken van Mems, maar dat zijn natuurlijk niet van die profi-foto’s zoals een echte fotograaf. Dus in 2018 hoop ik Mems vast te laten leggen tijdens een mooie fotoshoot!
 7. Ik wil minimaal 5 keer op het strand rijden met Mems.
  We wonen zo dicht bij het strand, maar komen er eigenlijk veel te weinig. Nu ik deze op mijn doelenlijst heb gezet, kunnen we er niet meer onderuit.
 8. Ik wil een nieuwe cap.
  Ik wil graag een nieuwe cap, maar ik wil geen standaardcap. Ik wil iets sportiefs en iets kleurigs… en het moet natuurlijk goed matchen met de kleur rood!
 9. Ik wil graag een trektocht rijden, het liefst in het buitenland.
  Ik zou graag eens in het buitenland een trektocht rijden, om nieuwe werelden te verkennen.

Wat zijn jouw doelen voor komend jaar? 
Heb jij ook een lijstje met doelen voor komend jaar? Ik ben erg benieuwd welke dingen jij allemaal wil meemaken met je paard in 2018. Deel het met ons op onze facebookpagina of laat hieronder een reactie achter!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *