Een leeg maar leerzaam 2018.


Het loopt alweer tegen het eind van het jaar… 2018 is bijna voorbij.
Zoals op deze blog te zien is, voelt 2018 een beetje als een gat… Een leegte..
Waar ik vorig jaar nog veel plannen aan het maken was die ik graag in 2018 wilde uitvoeren, zit ik nu terug te kijken op een jaar waarin alles anders was dan ik had gehoopt. 

Ik had leuke plannen om met Mems op stap te gaan. Ik wilde graag nog meer onvergetelijke avonturen met haar beleven, zoals onze eerste endurancewedstrijd, een fotoshoot en op vakantie met Mems. 
En natuurlijk wilde ik graag over al deze belevenissen bloggen, zodat ik jullie op de hoogte kon houden van onder andere de vorderingen in ons blote voeten avontuur! Maar helaas… 
Veel van de plannen hebben het niet gehaald in 2018. Toch was er 1 ding wat we wel kunnen afvinken en dat was de paardenvierdaagse in IJzendijke. Doordat Mems zo ontzettend lief was en door de support van mijn vriendinnetjes is dat wel gelukt. Ik heb er ontzettend van genoten, maar soms was het ook pittig, want ja… mijn lichaam wilde niet echt meewerken. 

Dankjewel vriendinnetjes voor de goede zorgen tijdens de Paardenvierdaagse in IJzendijke.

Ik mis je Mems! 
Dat is dan ook de reden dat dit jaar er totaal anders uitzag dan ik hoopte. Mijn lichaam gaf gaande weg het jaar steeds vaker aan dat het niet meer lukte. In plaats van uren door te brengen in het zadel, zit ik nu op de bank en in mijn bed. Gelukkig kan ik bijna afscheid nemen van deze periode en wil ik graag weer vooruit kijken… want ik mis Mems… Ik mis het om samen met haar op pad te zijn, ik mis onze discussies, ik mis het hoe we vol spanning en nieuwsgierigheid nieuwe plekken gingen verkennen, ik mis het gevoel van trots-zijn dat we het samen maar weer even geflikt hebben,  ik mis het maken van snode plannen met mijn vriendinnetjes, ik mis Mems haar bitchy-blik en haar lekkere knuffels. 

2019 is in zicht!
Mems en ik hebben elkaar dit jaar niet veel gezien. Gelukkig is ze in goede handen en wordt er goed voor haar gezorgd door mijn moeder. Mems heeft gewoon een langdurige vakantie, waarvan het einde nog niet helemaal in zicht is. Toch begin ik stiekem al weer plannen te maken, want het nieuwe jaar komt er aan. Echt mini-plannetjes die pas half 2019 gestart kunnen worden. Maar toch… kijk ik er echt naar uit om weer lekker samen te zijn!

We kijken uit naar 2019!

Dankbaar.
Hoe vervelend en frustrerend dit jaar ook is geweest, toch ben ik ook dankbaar. Dankbaar dat ik dit jaar weer hele andere dingen heb geleerd, dan ik van plan was. Dankbaar dat ik me bewust werd van mijn zegeningen, van vriendschappen, van dingen die belangrijk voor me zijn en die ik misschien eerder gewoon maar voor lief nam en nu meer waardeer. Dankbaar voor de lieve berichtjes die ik heb ontvangen en de support van de mensen om me heen.
En…… natuurlijk ben ik heel dankbaar dat ik me nooit zorgen heb moeten maken over Mems, omdat ze tijdens haar all-inclusive vakantie lekker in de watten wordt gelegd door mijn moeder. 

Tot 2019! 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *