Wapperende Manen Winter Challenge!


Wat is de Wapperende Manen Winter Challenge.
In de winter is het best koud en zijn de dagen ook veel te kort, waardoor het niet altijd aantrekkelijk is om er op uit te trekken met je viervoeter. De Wapperende Manen Winter Challenge wil jou uitdagen om juist wel je paard op te zadelen of in te spannen om samen te genieten van het Zeeuws Vlaamse Landschap.

Hoe gaan we jou uitdagen?
Elke drie weken wordt er op een plek in Zeeuws Vlaanderen een logboek verstopt. Als je je aanmeldt krijg je toegang tot de facebookgroep waar elke 3 weken een locatie-instructie wordt geplaatst.
Het is de bedoeling dat je te paard of met paard en wagen naar die plek rijdt om daar het logboek in te vullen met je naam, de datum, de tijd en de naam van je paard. Als je het logboek hebt ingevuld, moet je er een foto van maken samen met je paard en dan leg je het logboek weer terug, zodat de volgende die ook mee doet aan de Challenge ook de kans krijgt om het logboek in te vullen. De foto kan gepost worden op de besloten facebookgroep.

Waarom?
Gewoon voor de lol! Ik vind het zelf heel leuk om op pad te gaan met Mems, maar merk dat het in de winter soms wat minder aantrekkelijk is om naar buiten te gaan. Het helpt mij om een doel te hebben of samen af te spreken (met mijn buurvrouwen ;-)) Het was gewoon een verzinsel van mezelf om een challenge te organiseren, dus bij deze wil ik jullie uitnodigen om mee te doen met dit verzinsel!

Wat moet je doen?

Stap 1.
Stuur een mail naar anjodebruijckere@gmail.com, met daarin je naam, je woonplaats, de woonplaats van je paard en of je ruiter/menner of allebei bent. Je zult dan worden toegevoegd aan de facebookgroep Wapperende Manen Winter Challenge.

Let op: Bij aanmelding ga je er mee akkoord dat deelname op eigen risico is én dat je met zorg en respect omgaat met het terrein waarop het logboek zich bevindt! 
Stap 2.

Lees de locatieinstructie op de facebookgroep Wapperende Manen Challenge.

Stap 3.
Plan je route
Stap 4.
Ga lekker rijden, ga op zoek naar het logboek, vul het in en maak een foto!

Spreek samen met anderen af om het logboek te zoeken!

Heb je vragen? Ook dan kun je een mail sturen naar anjodebruijckere@gmail.com

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *