Eerste locatie Wapperende Manen Winter Challenge is bekend!


Oooo wat was het de afgelopen weken spannend! Al een poosje loop ik met het idee voor deze challenge! Lang getwijfeld…. zou ik wel of zou ik niet??? Gelukkig heb ik hele lieve, leuke, gekke mensen om me heen, waarmee ik mijn idee kon delen en zij hebben mij aangemoedigd om dit plan door te zetten. Dus afgelopen weken regelmatig met mensen gesproken om nog wat dingen te regelen. En vandaag is het dan zo ver!!!

Vanochtend ben ik eerst even met Mems en Myriam en Ayla op pad geweest en ook toen hebben we het natuurlijk over de challenge gehad. Want ik ben blijkbaar niet de enige die zo benieuwd is wie de eerste is die het logboek zal vinden! Dus na terugkomst van ons ritje heb ik alles wat in het tonnetje moest, in het tonnetje gestopt en ben op pad gegaan om het tonnetje naar de 1e locatie te brengen!

Waar is het logboek? 
Wil jij ook weten waar het logboek nu ligt? Dat kan! Stuur een mail naar anjodebruijckere@gmail.com, waarbij je je naam, naam van je paard, woonplaats en woonplaats van je paard en of je ruiter/menner bent, doorgeeft. Dan wordt je toegevoegd aan de facebookgroep waar nu de 1e locatie-instructie te lezen is!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *